Köpvillkor för Evolving Wellbeing

Nedan följer köpvillkor för köp via vår hemsida evolvingsellbeing.com.

Retur & ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Varan ska returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Vid skadad vara kontakta oss omgående via jaana.salo@evolvingwellbeing.com

Priset & leverans

Priset anges inklusive moms, frakt tillkommer. Leveranstid kan variera beroende på produktens tillgänglighet och det valda leveranssättet. Om det uppstår förseningar kommer vi att informera dig.

Betalning

Betalning sker via någon av de betalningsalternativ som anges i kassan.

Upphovsrättsskydd

Allt innehåll och material som tillhandahålls av Evolving wellbeing, inklusive men inte begränsat till text, grafik, bilder, programvara och ljud, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Intergritetspolicyn.

Den informationen som samlas är framförallt i syfte att genomföra ditt köp och fullgöra de skyldigheter som följer av avtalet med dig som kund. Den information som krävs för att kunna bearbeta din beställning och för att du ska kunna betala för din beställning: namn, kontaktuppgifter (postadress, e-postadress), ordernummer, orderinformation (vilken produkt som du har beställt) samt betalinformation.  När du betalar med kort krävs det att du uppger ditt kortnummer. Det går via en säker server hos betalningstjänstleverantören.

Varukorg
Rulla till toppen